Hempions

Viziunea noastră este să folosim întregul potențial al plantei de cânepă în beneficiul oamenilor și al naturii.

Numele  Hempions  este derivat din cele două cuvinte  Hemp  (engleză pentru cânepă) și  Champions  (engleză pentru câștigător).

Acest lucru merge mână în mână cu deviza noastră:

Facem cânepă pentru campioni.

Vrem să facem posibil ca cânepa să-și trăiască potențialul imens de campion al lumii plantelor în viitor . Câștigătorii nu numai oamenii, ci și natura. Acest lucru ne face pe toți campioni, sau mai bine zis Hempions . Deoarece cu greu o plantă oferă mai multe posibilități decât cânepa, cea mai veche plantă cultivată din lume.

Valorile noastre

Generațiile viitoare durabile sunt importante pentru noi. Cu un ciclu de produs durabil, facem partea noastră pentru sănătatea Mamei Pământ.

Orientat spre performanță Vrem să facem diferența și să contribuim la o lume mai sănătoasă și mai durabilă. Noi și fabrica de cânepă suntem adevărați campioni dacă trăim cu succes această afirmație. Hempions începe astăzi în loc să aștepte mâine - pentru că acțiunile contează mai mult decât cuvintele.

Fericit

Este important pentru noi ca fiecare client să se bucure de produsele noastre și de contactul cu Hempions. Exact așa ne bucurăm de munca noastră, ne bucurăm de la zero și o găsim îndeplinită în sarcina noastră. 

Sănătos

Ca cel mai mare bine, sănătatea tuturor oamenilor ne preocupă în mod deosebit. Ne-am angajat să vă îmbunătățim performanțele și să obținem cele mai bune rezultate din fiecare zi.

Onest

Ne bazăm pe onestitate atunci când avem relații cu clienții și partenerii. Este deosebit de important pentru noi că înțelegeți cum a fost fabricat produsul nostru. și de unde provin materiile prime.

Hempions

Sunt 27 produse.

Se afiseaza 1-12 din 27 produs(e)

Filtre active