Spirale din cânepă BIO, 500g Hempions
search
  • Spirale din cânepă BIO, 500g Hempions
  • Spirale din cânepă BIO, 500g Hempions

Spirale din cânepă BIO, 500g Hempions

+TVA: 9%

Ingredientele selectate fac din spiralele noastre o experiență gustativă de top:

  *Făină de cânepă organică din Weinviertel din Austria Inferioară

  *Apa proaspătă de izvor din Alpi

  *Biografie organică de la fermierii Vorarlberg selectați

Amestecul de cânepă și vraci se saturează mai repede și mai durabil. Acest lucru se datorează în principal conținutului crescut de proteine ​​și fibre ușor tolerate. În plus, carbohidrații complecși asigură furnizarea de energie a organismului într-un mod de lungă durată și optim.

Spiralele noastre cu conținut de cânepă organic sunt sursa ideală de energie pentru performanțe maxime

  *Mai bine tolerat decât taiteii de grâu

  *Sursa de proteine ​​de înaltă calitate

  *Conținut redus de carbohidrați

  *Bogat în fibre

  *Bogat în vitamine și minerale

  *Vegană - pentru că, spre deosebire de pastele conventionale, nu conțin ouă

  *Fără lactoză după natură

  

  

Ce face atât de speciale fideaua de cânepă cu ortografie organică?

Acest lucru este asigurat de combinația a două dintre cele mai valoroase superalimente domestice din pastele noastre în spirală în formă de cânepă

  *În primul rând, făina de cânepă cu un conținut ridicat de proteine ​​și fibre, multe vitamine, minerale și  puțini carbohidrați .

  *În al doilea rând, făina spelată, arhetipul grâului convențional. Acest lucru este considerat mult mai suportabil decât soiurile de grâu convenționale. În plus, vechea varietate ortografică „Ebners Rotkorn” folosită în pastă are proteine, vitamine și minerale din ce în ce mai ridicate .

  *Hildegard von Bingen a apreciat deja ambele plante.

  

Spirale cu canelă sunt 100% vegane, fără grâu (nu gluten) și fără aditivi sintetici.

Hempions își adoră spiritele de cânepă în principal datorită gustului ușor sfărâmicios și mușcăturii speciale. Acest lucru este asigurat de părțile de coajă ale făinii de cânepă. Și ce este pe deasupra: obțineți plin cu o porție mică de tăiței de cânepă.

Sfatul nostru: spiralele în formă de cânepă se potrivesc foarte bine singure, în combinație cu un sos puternic cu ierburi gustoase sau ca în rețeta noastră de tăiței de cânepă all'Amatriciana .

Spiralele cu canelă nu au efect intoxicant .

ingrediente:

Făină cu spelă organică, făină de cânepă organică (7%)

conţinut:

Cantitatea netă de

umplere : nivelul de umplere de 500 g , precum și valorile de nutrienți sunt supuse fluctuațiilor obișnuite pentru produsele naturale

durabilitate:

Păstrați bine închis, uscat și protejat de căldură.

Notă:

Conținut de THC: 0,0%

conținut CBD: 0,0%

O dietă variată, echilibrată, exerciții fizice și un stil de viață sănătos sunt importante pentru sănătate.

Proteina ajută la menținerea masei musculare și a oaselor normale

Producția spiralelor noastre de cânepă organică:

Pasta noastră de cânepă conține 7% făină de cânepă organică și 93% făină de spelă organică.

  *Taiteii noștri de cânepă sunt făcuți într-o mică afacere de familie din satul de munte Buch din Vorarlberg .

  *În prima etapă a producției de tăiței,  cânepa și făina spelată sunt amestecate pentru a asigura o distribuție uniformă a conținutului de cânepă.

  *Apoi, făina este amestecată cu apă proaspătă de izvor alpin la o masă și presată prin discul în formă , ceea ce conferă spiralelor forma lor tipică.

  *În ultima etapă, taiteii sunt uscați ușor și ambalați într-o peliculă de celuloză ecologică .

 

Materiile prime utilizate sunt mult mai importante decât producția de tăițe de cânepă spelate în sine:

  *Făina de cânepă este obținută din semințe de cânepă nefoliate , numite și nuci de cânepă . Semințele provin de la câmpurile fermierilor de cânepă organică din  Mühlviertel din Austria Inferioară .

  *Semințele de cânepă se aplică primăvara, iar semințele sunt gata de recoltare după aproximativ 100 de zile.

  *După măcinarea recoltei de cânepă, nucile de cânepă sunt curățate și uscate .

  *Semințele de cânepă sunt apoi unsă ușor pentru a obține făina de cânepă și apoi măcinată .

 

  *Faina spelata din taiteii nostri de canepa provine de la fermierii biologici selectati de la Vorarlberg din Alpii austrieci.

  *Acolo se cultivă soiul vechi de ortografie „Ebners Rotkorn” , ceea ce aduce doar o treime din randamentele soiurilor de grâu puternic cultivate.

  *Spele este un bob de iarnă și a fost semănat în anul precedent, între jumătatea lunii octombrie și mijlocul lunii noiembrie . Ca boabe de iarnă, vraja are nevoie de îngheț pentru a prospera bine în lunile de vară următoare.

  *În funcție de vreme, vraciul este gata de recoltat între iulie și august și poate fi măcinat și uscat.

  *Spre deosebire de grâu, speleta trebuie eliminată într-o etapă suplimentară.

  *Apoi, boabele spelate sunt măcinate cu făină de spelă organică și sunt gata pentru prelucrarea ulterioară în spiralele noastre cu cânepă organică.

Valoarea nutrițională medie (la 100 g):

energie 1435 kJ / 330 kcal
unsoare 1,4 g
din care acizi grași saturați 1,0 g
hidrati de carbon: 62,5 g
din care zahăr: 0,9 g
Fibre dietetice 7,5 g
proteine: 15,3 g
sare <0,01 g