Deveniți un vânzător prin CATROM CBD DISTRIBUTIE

Aveți un produs nemaipomenit sau ceva ce credeți că ar avea o valoare pentru noi? Ne-ar plăcea să auzim despre asta. Vă rugăm să rețineți, avem un proces extins de verificare și introducem produse noi numai dacă se potrivesc valorilor noastre principale.

Valorile noastre principale sunt:

   *Pasiune pentru cânepă - Produsul dvs. conține [sau este făcut din] cânepă? Vom solicita un certificat de laborator pentru a asigura puritatea și potența, vă rugăm să obțineți unul înainte de a ne contacta.

   *Faceți ceea ce trebuie - Vom face întotdeauna ceea ce este potrivit pentru clienții noștri. Pur și simplu, dacă produsul dvs. nu se potrivește cu valorile noastre fundamentale sau nu respectă standardele noastre, nu îl vom duce la îndeplinire.

   *Ajutor Oameni - Suntem în afacerea de a ajuta oamenii. Produsele care nu conțin ceea ce pretind că conțin, nu vor ajuta pe nimeni. Produsul dvs. va ajuta oamenii?

   *Suntem încântați de schimbare ! - Îmbrățișăm schimbarea și o salutăm. Cu excepția cazului în care va merge împotriva uneia dintre valorile de bază de mai sus.

Dacă ați citit cele de mai sus și credeți că produsul dvs. ar avea un sens pentru noi, vă rugăm contactaţi-ne