Trinacria Hemp

Susținem liberalizarea canabisului

Trinacria Hemp este o companie cu un proiect ambițios, care are printre principalele sale obiective sensibilizarea, informarea și educarea asupra multiplelor proprietăți ale acestei plante milenare. De asemenea, compania servește ca susținător al  mișcării de liberalizare  a  canabisului (THC caracterizată printr-o valoare mai mică decât limitele legii).

Oferim clienților noștri cea mai bună calitate pe piața italiană, selectând doar semințele care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate, prezente în lista oficială de semințe care pot fi cultivate în Italia și cu un nivel de THC, în conformitate cu legea EU

Cânepa Trinacria urmărește personal întregul proces de producție, de la însămânțare până la ambalare, oferind o varietate de produse obținute exclusiv din plante cultivate într-un mod natural.

 

Cânepa este singura plantă din lume capabilă să se stabilească simultan în mai multe sectoare, de exemplu: în sectorul alimentar, printre așa-numitele „ alimente  ” , în domeniul construcțiilor verzi, în cel al biocombustibililor, în industria textilă și altele, din acest motiv este considerat un punct de plecare pentru dezvoltarea unei economii verzi.

Tocmai pentru aceste caracteristici, la Trinacria Hemp ne concentrăm asupra cultivării și comercializării acestei plante, cu scopul de a crea o rețea de afaceri densă, născută din colaborarea cu alți canapicultori cu același obiectiv, acela de a îmbunătăți și afirma cânepă în Italia.

Trinacria Hemp

Sunt 23 produse.

Se afiseaza 1-12 din 23 produs(e)

Filtre active