PMS 2% Menstrual Relief Naturel Desir
search
  • PMS 2% Menstrual Relief Naturel Desir

PMS 2% Menstrual Relief Naturel Desir

+TVA: 19%

Relief Menstrual

Sinergie bazată pe combinația de ingrediente 100% naturale pentru a propune o ușurare rapidă a durerii, pentru a stabili echilibrul de estrogen și hormoni, pentru a calma umflarea și pentru a reduce migrenele în timpul ciclului menstrual.

CARACTERISTICI

- Amelioreaza durerea, atacurile si inflamatiile.

- Efect analgezic, ajută la ameliorarea crampelor.

- Diuretic, previne retenția de lichide.

- calmant, digestiv, ameliorează greața și efectele menopauzei palia.

- Promovează absorbția fierului. · Antioxidant, combate radicalii liberi.

- Anticoagulant, vasodilatator și reglează circulația.

- Reduce nivelul de stres.

APLICARE

- Sublinguală.

- Aplicați între 15/20 picături de produs pe zi

- 1 ml zi

INGREDIENTE:

CBD: ajută la durere, convulsii și inflamații. Acest lucru face ca CBD să fie componenta de marijuana care va fi cea mai utilă pentru ameliorarea disconfortului menstrual. Efectele analgezice ale canabisului îl transformă într-un relaxant muscular, care ajută la ameliorarea crampelor. Acest lucru înseamnă, în general, că marijuana poate facilita relaxarea în perioada menstruală a lunii. O perioadă specială este pentru majoritatea femeilor, în general care prezintă o sensibilitate majoră.

GINGER:

Ghimbirul ameliorează greața. Reduce durerile stomacale și abdominale asociate menstruației, precum și crampele pe care le suferim în faza premenstruală. Această rădăcină medicinală conține uleiuri esențiale și compuși fenolici care promovează sănătatea noastră generală. Este bogat în antirust și antiseptic foarte potrivit pentru inflamația și tratamentul durerii.

MUŞEŢEL:

Mușețelul este antiinflamator, ușor sedativ și analgezic. Dacă există, adăugați că căldura are un efect vasodilatant și calmant, găsiți un aliat perfect pentru a reduce regula. De asemenea, poate relaxa mușchii uterini. Flavonoidele și compușii presteroizi ajută la calmarea spasmelor din mușchiul neted și, de asemenea, reduc inflamația.

SCORŢIŞOARĂ:

În ceea ce privește calmarea colicilor menstruale, are un efect tonic pentru femei în perioada menstruală, reducând durerea în stadiul menționat mai sus. Scorțișoara are efecte anticoagulative, antispasmodice și proprietăți antiinflamatorii care ajută la ameliorarea colicilor menstruale. Pentru relaxare musculară

OREGANO:

Oregano are proprietăți antiinflamatorii, tranchilizante, expectorante și digestive care pot contribui la tratamentul natural al diferitelor probleme de sănătate. Această plantă are o capacitate mare de emenagog, motiv pentru care este utilizată pentru a îmbunătăți fluxul de sânge în uter și poate fi de mare ajutor dacă aveți perioada menstruală înapoi, proprietățile magice ale oregano fac un remediu excelent pentru atenuarea colicilor și a disconfortului propriu al femeilor, În cazul specific al menstruației, există ajutor care vine mai rapid pe lângă ameliorarea durerii care apare frecvent în timpul ciclului menstrual.

MANDARINE:

Este puternic antirust compus din vitamina C, flavonoide și fir - caroten, care, în general, ajută la curățarea organismului, ajută la formarea globulelor roșii, favorizează absorbția fierului. Ameliorează stresul și depresia: acid citric pentru marea bogăție în vitamine și oligoelemente, mare aliat pentru a ataca momentele de stres și depresie. Este purificator: portocalul are proprietăți care ajută la eliminarea substanțelor care nu au fost metabolizate. De asemenea, are proprietăți dezinfectante și microbicide. Favorizează sistemul digestiv: portocalul are magneziu, un mineral care este legat de funcționarea intestinului, nervilor și mușchilor. Acționează ca un analgezic în stomac, dezinfectează și ajută la absorbția fierului: Vitamina C crește în special absorbția fierului.

CAPSUNI:

Unul dintre principalele sale beneficii este faptul că contribuie la organismul uman o doză bună de vitamina C, pe lângă bogăția în fitonutrienți și antirust care îi permit să atace radicalii liberi, care sunt cauza anumitor tipuri de cancer, pe lângă faptul că că ajutați la anticiparea îmbătrânirii pielii. Conținutul său de acid citric este de asemenea considerabil, ceea ce facilitează acțiunea urinei dezinfectante și alcaline. De asemenea, este potrivit pentru a preveni durerile menstruale și pentru a ameliora unele efecte ale menopauzei. Și, desigur, diuretice, ajută ființa să evite retenția de lichide. Acest fruct este ideal și pentru îmbunătățirea stării de spirit. Diverse studii au arătat că, odată consumată, persoana se simte mai calmă și nivelul de stres scade.