

+TVA: 9%
Contactează-ne pentru o ofertă personalizată
alternativa low-carb la coacere
Făina noastră de cânepă organică este plină de substanțe vitale și, prin urmare, este deosebit de potrivită ca un înlocuitor de făină pentru creații delicioase la coacere și gătit.
*Bogat în fibre pentru un intestin sănătos
*Furnizor ideal de proteine cu proteine ușor digerabile și toți cei 8 aminoacizi esențiali
*Scăzut în carbohidrați
*Conține fitochimice valoroase
*Bogat în minerale precum calciu, fier și magneziu
*În mod natural, fără gluten și fără lactoză.
Hempions adoră făina noastră de cânepă, deoarece coaja din făină îi oferă o notă specială în pâine, prăjituri, mueslis, smoothie-uri, supe și sosuri. Împreună cu gustul ușor nutty și culoarea verde, faceți din bucatele dvs. ceva special. Culoarea verde din făină provine din fitochimicele din nuca de cânepă.
Mai mult decât atât, combinația de fibre și proteine valoroase are un efect satios. Deci, făina noastră vă ajută să pierdeți în greutate și vă oferă o putere de lungă durată.
Ca înlocuitor de făină, până la 20% din cantitatea de făină din rețetă poate fi înlocuită cu făină de cânepă, pentru a nu afecta capacitatea de a coace. Dacă doriți să experimentați, puteți înlocui până la 100% din făină cu cânepă, în funcție de rețetă.
Empanadele noastre de cânepă sunt o rețetă specială și neobișnuită cu făină de cânepă . Dar prietenii fast-food-ului vor primi, de asemenea, banii lor cu spiralele noastre de cânepă organică - cu o combinație de făină de cânepă cu semolă sporită Vorarlberg.
făina de cânepă organică este vegetarian , fără lactoză , nu are nici un efect imbatator și este de natură fără gluten , dar poate să conțină urme, condiții de recoltare.
Cantitatea netă de
umplere : nivelul de umplere de 500 g , precum și valorile de nutrienți sunt supuse fluctuațiilor obișnuite pentru produsele naturale.
Păstrați bine închis, uscat și protejat de căldură.
Conținut de THC: 0,0%
conținut CBD: 0,0%
O dietă variată, echilibrată, exerciții fizice și un stil de viață sănătos sunt importante pentru sănătate.
*În primăvară, semințele organice de cânepă sunt răspândite de fermierii ecologici pe câmpurile din Mühlviertel din Austria Inferioară .
*În următoarele luni, plantele de cânepă cresc până la o înălțime de 3 până la 4 metri în condiții organice .
*Cânepa crește atât de repede încât este gata de recoltat și măcinat după aproximativ 100 de zile .
*Nuci proaspete recoltate de cânepă sunt curățate și uscate pentru prelucrare ulterioară .
*În urma sunt semințe de cânepă nedecojite în fabrica de ulei ușor cu ulei de cânepă presat .
*Turta de presă la sol din producția de petrol dă în cele din urmă făina de cânepă organică.
energie | 1077 kJ / 261 kcal |
unsoare | 5,5 g |
din care acizi grași saturați | 0,5 g |
hidrati de carbon: | 2,3 g |
din care zahăr: | 1,4 g |
Fibre dietetice: | 46 g |
proteine: | 28 g |
sare: | 0,03 g |